BONDEN WIJZEN BOD ZIEKENHUIS-CAO AF

Vakbonden wijzen het eindbod van werkgevers (NVZ) af voor de nieuwe cao ziekenhuizen. Afgelopen vrijdag stelde de NVZ onder andere minder loonsverhoging voor dan de bonden. De NVZ wil ook dat vakbonden hun leden niet bijstaan over achterstallige onregelmatigheidstoeslag (ORT)

Vakbond FNV Zorg & Welzijn spreekt van een respectloos aanbod richting de werknemers. Dit zou niet passen bij de hoge werkdruk en het tekort aan personeel. ‘Werkgevers zouden er alles aan moeten doen om te investeren in hun huidige personeel en meer jongere werknemers aan te nemen’, aldus bestuurder Elise Merlijn in een persbericht van FNV Zorg & Welzijn.

Meer lezen

(dit bericht komt van de zorg nieuws site zorgvisie.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *