Over Buro Zorgeloos

Buro Zorgeloos is hèt expertisecentrum voor Welzijn, Zorg en Vrije tijd. Wij zijn er voor ondernemers en organisaties, overheden en Zorg- en welzijnsinstellingen. Door onze ervaring in deze markt hebben we in deze combinatie van sectoren een goede positie en breed netwerk.

Ook brengt Buro Zorgeloos de samenwerking tussen verschillende sectoren tot stand zodat er een win-win situatie kan ontstaan.

Buro Zorgeloos is ontstaan vanuit een passie. Vanuit het gevoel dat er meer te doen moest zijn om alle mensen te betrekken in de maatschappij.

Elmer Ypenburg, oprichter van Buro Zorgeloos, heeft jarenlang in de zorgsector gewerkt, zijn passie voor het helpen van mensen gaf de doorslag.

 

“Ik liep zo vaak tegen dingen aan waarvan ik dacht dat moet anders kunnen! Het deed mij gewoon zeer als ik zag dat mensen met een vorm van zorgbehoefte moeite hadden om volwaardig mee te doen in onze maatschappij terwijl zij zelf het juist zo graag willen! Toen besloot ik hier ga ik iets aan doen!” – Elmer Ypenburg

 

Onze Missie

Onze missie is een échte bijdrage te leveren aan de ‘kwaliteit van leven voor iedereen’.

Vanuit onze passie helpen we organisaties te werken aan maatschappelijke veranderingen die een positieve invloed hebben op het welzijn van de mens.

 

Onze Visie

Wij geloven dat we de slagkracht van organisaties kunnen vergroten door iedereen volwaardig mee te laten doen in de samenleving.

 

Onze doelen:

  • Bijdragen aan een samenleving waarin de levenskwaliteit wordt bevorderd en menselijke waardigheid centraal staat.
  • Het voor mensen, bedrijven en organisaties mogelijk maken hun middelen te gebruiken op een manier die het welzijn van elk mens ten goede komt en duurzame ontwikkeling bevordert.
  • Onze klanten voorzien van (vernieuwende) producten en diensten ter verbetering van welzijn en zorg.